Mobiele pech service

Heeft u onderweg een lekke/kapotte band? Dan kunnen wij u helpen. Door onze ruime voorraad banden en velgen hebben wij altijd een reserve wiel voor u klaar staan! Onze service auto demonteert u band/wiel en monteert het reserve wiel dat wij mee brengen zodat u weer verder kunt gaan met uw werkzaamheden. Mocht het zo zijn dat u band kan worden gerepareerd, dan kunt u op ons reserve wiel blijven rijden tot de band klaar is. De service auto heeft ook altijd middelen om kleine lekkages te verhelpen.

De werkplaats

Bij onze werkplaats in Warder bent u op maandag t/m vrijdag welkom van 8:00 tot 17:30 & zaterdag van 8 tot: 12:30, we doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en monteren van banden en wielen. Ook wielen kunnen vaak gerepareerd of gemaakt worden naar uw wens en op spoorbreedte.

Uitlijnen

Uitlijnen

Op het gebied van uitlijnen hebben wij de nieuwste apparatuur van Haweka. Geven de banden van uw machine een onregelmatig slijtbeeld?

Wilt u een mooi slijtbeeld zien en zo de levensduur aanzienlijk te verlengen. Deze service kan in Warder worden uitgevoerd of bij u op locatie.


De hoogteslag meter

Door de hogere snelheden die tegenwoordig worden bereden door landbouwmachines, is het belangrijk dat er geen hoogte verschil in de band/velg zit. Doordat velgen en banden soms een kleine hoogteslag hebben , kan het zijn dat uw machine gaat hobbelen. Met de hoogteslag meter kun je het hoogste punt in de band meten en het laagste punt van de velg. Door die 2 punten naar elkaar toe te draaien worden de hoogte verschillen naar een minimum gebracht, en zal u machine niet meer hobbelen. Met een digitale uitdraai kan het probleem worden gevonden en waar het in zit. De velg kan ook een slinger hebben, welke door de apparatuur meteen wordt gedetecteerd. Deze service kan op locatie en bij ons in Warder worden uitgevoerd.


hoogtemeter